Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia, hipp hipp hura dla Zuzi Śmieszki, ona zawsze taka uśmiechnięta i poogodna ) fajnie )

Ja nie wiem czemu ta moja Bromba taka wielka... najważniejsze, żeby zdrowa była
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ej Monia z "patyczka" jak to ujęłąś zrobiłam sie teraz w grubą gałązkę waga teraz mi szybko skacze do góry no ale chyba tak jest w tym ostatnim miesiącu w ogóle to obudził sie we mnie zwierz leniwiec i tylko w domku siedze moje ruchy kończa sie na kocim grzbiecie co nam babka pokazywała na kursie że dobre na kregosłup ach te kolki przeklete Monika jak mi wczoraj powiedziałaś że chłopaki to łapią częściej niż dziewczyny to troszke sie obawiam no ale na razie to nie ma co sie martwic na zapas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,nie wiem ile prawdy w tym,ze chlopcy maja czesciej kolki niz dziewczynki. Ale akurat u mnie sie sprawdza. Julka nie miala ani razu kolki. Na szczescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
co do wagi to faktycznie. . . ostatni msc teraz to katastrofa, a niby je sie to samo, ale mniej sie rusza. Dobrze ze to ostatnie tyg.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Kasiar mialas racje ,pamietam wszystko co do minuty.To jest jakas masakra ,ze w bolach i stresie mozna tak wszystko zanotowac minuta po minucie
Nie bylo tak tragicznie ,ale to dzieki personelowi ktory opiekowal sie mna w czasie porodu.
Po krotce napisze jak bylo w czwartek o 7.30 rano odeszly mi wody no i coz panika i telefon do meza zeby wracal do domu wiec w tym czasie wzielam prysznic i sie spakowalam.Zadzwonilam do szpitala i powiedzieli ze jak nie mam boli to zeby przyjechac na 17.00 na kontrole ale myslalm ze juz zostane ale odeslali mnie do domku gdyz wszystko bylo ok.Tego dnia czulam sie rewelacyjnie jak bym nie byla w ciazy.Wiec przespalam noc ze czwartku na piatek w domu i rowno po 24 godz dostalam boli czyli o 7.30 w piatek, nie byly jakies mocne raczej takie menstruacyjne.Ale jak pojawilam sie juz w szpitalu o godz 9.30 weszlam na porodowke zaczely sie juz mocniejsze.Od razu jak pojawila sie polozna poprosilam o epidural ktory dostalam po 2 godz gdyz musieli wykonac szereg badan czy moga mi go podac.Wiec zastrzyk w kregoslup dostalam o 12.00 i poczulam ulge na jakies 2 godzinki.I taki prawdziwy porod zaczal sie o godz 14.00 a Michalinka juz pojawila sie na swiece o 15.15.Wiec nie bylo tak zle ,jak sobie wyobrazalam.Teraz troszke jest ciezko zanim sie wszystko zagoi bo naciela mnie troszeczke ale da sie wytrzymac.Nie wiedzialam jak jest odnosnie porodow na Ulleval ,ale teraz z czystym sumieniem moge powiedziec ze ja bylam zaskoczona mila obsluga ,opieka i jedzeniem ktore bylo podawane
Tymczasem pozdrawiam was wszystkie obecne i przyszle mamy ,lece sciagac pokarm laktatorem gdyz mala nie nadaza zjadac co naprodukuje.Biustu jeszcze takiego nigdy nie mialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Kakariki- gratulacje jeszcze raz, malenka piekna wszystkiego co najlepsze dla Was

My dziekujemy rowniez za zyczonka ojj Zuzia to usmiecha sie prawie zawsze hihi
dzis w przedszolu tez smiala sie i gadala

Ja teraz golabki robie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kakariki gratulacje Michalinka słodko śpi duzo zdrówka dla mamusi i córeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
mam pytanie dziewczyny w sklepach nie raz jak kupuje coś dla dziecka pytają o jakąś karte rabatową może wie któraś o co chodzi co to za karta i jak ją można założyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kakariki jej jaka sliczna dzidzinka

heh tez tak mialam jak daris no ale to chyba normalne

spuznienie ja mam tylko karte w kiwi na pamparsy z libero kazda 4 paczke mam gratis
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok